tiistai 13. maaliskuuta 2012

Pingviini pallosateessa

Tässä on uusin aplikaationi. Idea pingviiniin lähti lastenkirjasta, jossa oltiin eläintarhassa pingviinejä katsomassa. Kyllähän toki jokaisen 1v neidin pitää tietää, millainen eläin on flamingo ja mikä pingviini. No, piirsin pingviinin kuvan itse apunani juurikin tuo lastenkirjan kuva. Nyt, kun luemme tuota eläintarhakirjaa, neiti osoittaa pingviinin kohdalla paitaansa. "Minullapa onkin pingviini paidassa!" Aika hauskaa minusta.

Tällainen siitä sitten tuli...Pingviini tallustelee pinkissä pallopaidassa. Vähän kuin lumisateessa, eikö! Taitaa pingviinilla olla kotoisa olo. Pallotrikoo on ostettu Hannan kankaasta. Syreeninvärinen resori on ostettua Fabriinasta. Pingviiniaplikaatio on osin velouria, osin collegea. 


Pingviini pääsee kurkistelemaan hyvin duploleikkeihinkin. 
Okei, poseeraan ihan hetken aikaa, ennen kuin taas lähden juoskemaan! 


Äiti, minäkin osaan käyttää mittanauhaa! 
Lopuksi vielä tervetuloa kaikille uusillekin lukijoilleni (ja vanhemmillekin, jos en ole tervetulleeksi toivottanut)! Onpa kivaa, tehän olette täyden kympin porukka! :) 

Nähdään! 
-Teri


4 kommenttia:

 1. Ihana paita!

  Minäkin olen innostunut ompelemaan tässä viime päivinä oikein urakalla :D Pitänee varmaan pian perehtyä aplikoinnin saloihinkin...

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos! :)

  Sanna: Hyvä hyvä, kokeilemaan vaan! :)

  VastaaPoista
 3. Voi tää on niin mahtava! Mulla on vaaleansinipilkullista kangasta, ja pingiinihän sopii siihen kuin nenä naamaan, kiitos ideasta! :)

  Katja
  lauriida.blogspot.com

  VastaaPoista

Jätähän viesti, se ilahduttaa! :)