sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Isoisotädin juhlat

Kävimme tänään koko perheen voimin pikkuneidin isoisotädin 80-v juhlissa. Kunnioitettava ikä! Lisäksi tuo iso-iso-täti kuulostaa tosi kivalta sanalta suussa! :) Täti on oikein mukava, rempseä ja kova nauramaan. Mukavat juhlat olivat, kiitos T järjestämisestä!

Juhlamekkona pikkuneidillä oli tämä ihastuttava velourmekko, jonka olen tehnyt hänelle jo jouluksi. Väri ei ole yhtään jouluinen, vaan pikemminkin keväinen, mutta ei se joulun juhlaakaan haitannut millään tavalla. Kaavana Nasta-liivihame Ottobre 4/2008. Vuoritin mekon osittain limenvihreällä trikoolla. Ooga booga- kangasta on pikkuinen pala vielä kaapissa. Onneksi, tästä pitää saada vielä jotain!

Kuva on ollut aiemmin jo Facebookissa esillä, että jos näyttää tutulta, olet varmaan nähnyt sen jo siellä. 

Päällystin mekkoon myös napit itse. Varastoista ei siihen hätään löytynyt sopivaa, joten päätin päällystää napit. Kauniit niistä tulivatkin.Tässä vielä sovituskuvaa... 


Kotona meillä on tällä hetkellä suuri luukkukirjainnostus meneillään. Pikkuneiti kantaa kirjahyllystä aina yhden tietyn kirjan. Mikään muu ei kelpaa, vaan yleensä luetaan luukkukirjaa. Onhan se toki tylsää itselle lukea aina samaa kirjaa, mutta muistathan itsekin sen jännityksen lapsena, kun sai avata luukun?! Samoja luukkuja availlaan monta kertaa, ja aina on yhtä suuri riemu luukun alta löytyvästä kalasta. Tähän ei voi sanoa muuta kuin, että onni koostuu pienistä hetkistä! 

 Ihanan paljon yksityiskohtia tutkittavaksi, ja mikä parasta, paljon luukkuja avattavaksi! :) (Kuvat kirjasta: "Oma sanakirjani, koulussa" Egmont kustannus 2011"

Arvatkaapa mitä tämän luukun alta löytyy?? 
*
*

*
*

*
*
*
*
*
*
*

Ta-ta-ta-taaa..... sieltä löytyy...


 kala! Välillä aikuisenkin on hyvä heittäytyä lapseksi. Iloita pienistä hetkistä ja asioista. Kuten tästä pikkukalasta... tai lapsen riemusta.

Iloisia talvipäiviä!
-Teri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän viesti, se ilahduttaa! :)