tiistai 2. lokakuuta 2012

Muraveinik ja lisää tumppuja

Syksyyn varautuminen jatkuu ompelurintamalla. Kokeilin uudella kaavalla uudenlaista pipoa. Muraveinik-pipon kaava OB 4/2011-lehdessä näytti kokeilukelpoiselta. 

Ompelin pipon collegekankaasta, jotta siitä tulisi tarpeeksi lämmin syyskeleille. Sekä vuori että päällikangas ovat samaa materiaalia. Kulmiin napsautin nepparit ja korvien kohdalle lisäsin päällikankaan ja vuoren väliin vahvikkeet lämpöä tuomaan. 

Yksityiskohdilla saa kyllä tosi paljon näköä vaatteeseen, vaikka olisivat kuinka pieniä ja mitättömän tuntuisia. Ompelin pipon etukappaleeseen pienen pitsikoristenauhan palan. Se on minusta aivan valloittavan ihana tuossa edessä, vaikka onkin pieni yksityiskohta! :) 
Pipo on muutenkin aivan hurmaavan näköinen lapsen päässä. :) Vähän tuollainen lentäjänlakin näköinen. Sovituskuvassa tosin nalle saa korvata pikkuneidin, koska otin kuvat illalla neidin jo ollessa unten mailla. Nallehan on aivan sopiva malliksi! 


Ei varsinaisesti pipon kaveriksi, vaan lähinnä rukkasten alla käytettäviksi ompelin toiset tumput... tai lapaset, kuten toiset niitä kutsuvat. Edelliset ovat näkyvillä täällä. Aika ohutta fleeceä on kangas, eli tosiaan tulevat olemaan luultavimmin vain rukkasten kanssa alustumppuina käytettävät. Neiti tosin ihastui "kukkatumppuihinsa" niin, että heti halusi ne käteensä, samoin kuin seuraavana aamuna uloslähtiessä pyysi kukkatumppuja... no, laitettiin kurarukkaset. Voih. :) 


Kyllä nyt kelpaa taas ulkoilla uusissa asusteissa! :) 


Ihania ulkoiluhetkiä teille kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän viesti, se ilahduttaa! :)