torstai 4. lokakuuta 2012

Karkkiasu

Muutamia pitkähihaisia karkkipaitoja on tullut tehtyä. Ensimmäisen paidan piti olla kokeiluversio, mutta siitä tulikin oikein kiva pusero, jota pikkuneiti on jo tosi paljon käyttänytkin. Kangas on Michas Stoffeckelta yllätyspakkauksessa tullut. Siksi se ei aluksi kankaana näyttänytkään erityisen houkuttelevalta. Vaatteeksi tehtynä siitä muodostui oikein hyvä.

Kaavana käytin OB 3/12 -lehdessä ollutta Hoops-t-paidan kaavaa. Tykkään paidan mallista tosi paljon näin ensikokeilun jälkeen, ei sitä turhaan monet hehkuta blogeissaan! Pidensin hihat pitkiksi OB 4/11-lehdessä olleen Cherry-paidan hihan kaavan avulla. Tuossa Cherryssä on kivat rypytykset hihansuissa ja muutenkin hihan malli miellytti. Hihansuissa ja kaula-aukossa on resorikanttaukset. Helman käännöksessä tikkaukset ovat samalla vaaleanpunaisella kuin muutkin ompeleet paidassa.


Niskaan lisäsin pienen yksityiskohdan. Ompelin pienen "tuotelapun" puseron niskaan sisäpuolelle. Helpottaa pukemista ja näyttää kivalta ulkoapäin selässä.

Pari hihansuukuvaa... 


ja olkapäästä.Kotoa löytyi kaapista aivan samanväriset housut kuin resori on ja samanväriset sukat kuin kangas on. Tästähän muodostui aika helpolla tosi kiva asukokonaisuus! :) 

Melkoinen karkkiasu! :) 


5 kommenttia:

 1. Hurmaava paita suorastaan! Minullakin on tuota kangasta, ei se tosiaan kankaana niin ihanalta näyttänyt...

  VastaaPoista
 2. Onpas nätti paita! Ihanat nuo pussihihat.

  VastaaPoista
 3. No jo on neiti söpönä :) -P-

  VastaaPoista
 4. Kiitos kovasti kommenteistanne! :)

  VastaaPoista

Jätähän viesti, se ilahduttaa! :)