torstai 31. toukokuuta 2012

Martti Majava... ;)

Ehei, tässä postauksessa ei ole näkyvissä majava-aplikaatiota, vaikka sellainen varmasti olisi aika makea! :) Sen sijaan täällä on Pirkko peruspaitoja! :) Martti majava kuulostaa vain samalta kuin Pirkko peruspaita. Mistä lie päähäni pälkähtänyt.

Kesäteeppareita olisi tarkoitus esitellä. Kasa niitä on valmistunut. Joitain esittelinkin jo aikaisemmin, mutta tässä vielä pari lisää. Edelliset löytyvät *täältä*.

Raitapaidat ovat mukavia, ja sopivat monen vaatteen kanssa yhteen. Niskaan laitoin pienen koristepalan osoittamaan etu- ja takapuolen, vaikka teepaita nyt on helppo oikein muutenkin pukea. Tulipahan kiva yksityiskohta. Pikkaisen ryppyinen kuva, mutta eipä haittaa. 
Tässä toinen raitapaita, joka on jo aiemmin valmistunut.

Seuraavaksi tämä aivan mahtavan ihana kesäpaita! Kangas on todella pehmeää ja kuosi sitäkin valloittavampaa! Tykkään tästä aivan valtavasti! Pikkuneitikin innoissaan etsii kuvasta koiria, lampaita ja uivia lapsia. Mahtavan mahtava! :) Niin paljon yksityiskohtia, mutta ei kuitenkaan sekava tai rauhaton. Kangasta jäi jemmaan vielä pikkupätkä. Nyt vain mietin mitä ihanaa keksin siitä. Kenties se loppu jää odottamaan ensi kesää, ellei tule parempaa tarvetta eteen. 
Katsokaa nyt tätä kangasta! <3 Mansikkapaitakin on aiemmin valmistuneita, mutta laitoin tähän silti näkyviin. Tässä näitä nyt olisi vino pino. 
Vielä kun se kesä oikeasti alkaisi...

-Teri

3 kommenttia:

  1. Aivan ihania paitoja! Kyllä kelpaa kesän tulla.

    VastaaPoista
  2. Kivoja paitoja! Samaan puuhaan pitäisi itsekin ryhtyä :)

    VastaaPoista

Jätähän viesti, se ilahduttaa! :)