tiistai 27. elokuuta 2013

Syysvaatetta vauvalle ja samistelua


Tein vauvalle muutaman bodyn syksyksi. Kooltaan 74cm. 
Kokeilin taas uutta kaavaa, Bert-body. Vaihdoin nepparit olalle muutoksena kaavan ohjeeseen.
Sydänkissa-jerseystä toinen ja toinen on sydän-interlockia saksanmaalta tilattuna. Sydänkissabodyn selkä on yksivärinen, kun kankaasta ei riittänyt koko bodyyn tuon alla olevan mekon ompelun jälkeen. 
Huomasitteko, että nepparit olalla ovat eri puolella eri bodyissa?! Joskus sitä on kangasta leikatessa kovin vaikeaa miettiä peilikuvana asioita, joten meni sydänbodyssä "väärälle" olalle. Sikälihän sillä ei mitään väliä, ihan hauska jopa, mutta ajatusmutkat ovat hassuja toisinaan... :) 

Aiemmin jo näytillä ollut isosiskon sydänkissamekko. Saavat tytöt samistella joskus. :) Isosiskolle on tulossa myös sydänpusero samasta kankaasta kuin vauvan body, mutta koska vanha ompelukoneeni kieltäytyi kaksoisneulalla enää ompelemasta, kasa ompeluita on tällä hetkellä jäässä... No, ne valmistunevat jossain vaiheessa. Tulossa on myös molemmille neidoille samanlaiset joustisraitapaidat, kunhan saan kanttaukset jollain tehtyä. Niistä myöhemin.

 Uskomatonta, että sanon näin, mutta kyllä tuo syksyn alkaminen on toisaalta aika ihanaakin! Villasukat jalkaan ja syysvaatteet. Aurinkoiset, kirpeän kuulaat ja kauniit syyspäivät, mikäs sen kivempaa! Puhumattakaan vesilätäkköleikeistä lapsilla! :)

No, onneksi nyt on vielä kesä! Nautitaan siitä niin kauan kuin se jatkuu! :)4 kommenttia:

 1. Ihanat bodyt! Suloiset kankaat ja kauniit vaatteet! Onko tuo mekko Mail Express-kaavalla tehty? Ja tuo sydänkangas: IHANA! Mistä se on? :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :)

  Sydänkangas on Michas Stoffeckelta tilattua joskus vuosi sitten.. :) Ja kissamekko on tosiaan Mail Express- kaavalla tehty joillakin muokkauksilla.

  VastaaPoista
 3. Aivan mielettömän ihanat vaatteet ja kauniit värit <3

  VastaaPoista

Jätähän viesti, se ilahduttaa! :)