perjantai 5. huhtikuuta 2013

Ei sitten tullutkaan kesäpaitoja...

Ajatuksena oli tehdä kesäteeppareita tytölle, mutta lopputulos ei ollutkaan se, mitä alunperin ajettelin. Leikkasin ja muokkasin paidoista vähän pidempiä, joten lopputulos olikin mekko ja tunika. 

Ja ihania tulikin! Ensimmäinen kukkamekko on tehty More grey- kaavan pohjalta, mutta aika paljon muokattuna. Raitatunikan kaavan pohjana on ollut Let it be- paita. Sitäkin muokkasin ja pidensin aika paljon. Koristenauhaa laitoin niskaan pukeutumissuuntaa näyttämään ja sivusaumaan koristeeksi. Tosin ei tainnut tulla kuvaan näkyviin sivusauman nauhaa...

Kukkamekosta tuli tosi tyttömäinen ja ihana! Se sopisi mielestäni vaikka mihin kesäjuhliin neidille päälle! Jo ennen kesää sitä voi käyttää pitkähihaisen paidan kanssa. 
Olen ihastunut pieniin yksityiskohtiin. Niitä käytin raitatunikassa. Ensin ajattelin aplikoida jotain, mutta hylkäsin sen ajatuksen. Laitoin tunikaan sydännauhasta pieniä koristeita.
Kuvassa ei ole kuin sukkikset tunikan kanssa, mutta kyllä tämä leggarit vaatisi, sen verran lyhyt on. Ei ole ihan mekkopituus kuitenkaan.


Helmaan kokeilin 3-pistesiksakia koristeompeleena. Siitäkin tuli todella ihastuttava! Välillä kaksoisneulalla ompelu on tosi tosi ärsyttävää, kun ompelukone on alkanut tehdä huonoa jälkeä. Siksi on kiva välillä kokeilla muitakin helmaompeleita. Tästä tuli aikakin tosi kiva! Ompelukonekuume saakin taas lisäpontta tällaisesta... :)Kesää odotellen... <3 

4 kommenttia:

 1. Ihania kesävaatteita! Ja tuo siksakki reunassa näyttää hyvältä. Kaksoisneulalla ompeleen säätäminen on kyllä vaikeeta.

  Jotenkin tuossa raitamekossa tyttö näyttää niin kovin pitkältä, ihan isolta tytöltä jo... :)

  VastaaPoista
 2. Aivan mielettömän ihania vaatteita ja nätä katsoessa tulee kesän kaipuu.

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Kesän kaipuu sai vähän LUNTA NISKAAN tänään, kun lunta satoi oikein kunnolla. :D

  Sanna: Todellakin näyttää pitkältä! MIhinkä se mun pieni tyttö on kadonnut?? :D

  VastaaPoista

Jätähän viesti, se ilahduttaa! :)