sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Katso, sammakko loikkii!

" Sammakkomummo istui kivellä, 
söi söi söi söi lumpeenlehteä. 

Jaksaakohan mummo, enää loikkia, 
näin näin näin näin täydellä vatsalla? "


Tämä sammakko ei ole mummo, vaan pirteä pikkuinen sammakkopoju
Ja se jaksaa loikkia ja loikkia ja loikkia; vaikka koko päivän lätäköistä toiseen iloisena ja vikkelänä. 
Tämä kangaspala on ollut kaapissa jo pitkään, mutta ihan alusta saakka olen ajatellut, että se kaipaa seurakseen sammakkoaplikointia. Piirtelin sammakon kuvan itse. Saaja on pikkuinen poika. En tiedä, kerääkö tuo poika sammakkoja taskuunsa äitinsä iloksi vai ei (tuskin ainakaan tuon lumen alta), mutta toivon, että tämä häntä ilahduttaa kovasti. 

Kaavana käytin Let it be-paitaa, OB 6/2010. Muutoksia en tainnut tällä kertaa tehdä kaavaan kuin sen, että lisäsin helman pituuteen pari senttiä lisää. Tuplahihoista innostuneena ompelin sellaiset tähänkin paitaan. Ne lähtevät tuosta liitoskohdasta, koska minusta on mukavampi, ettei hihan yläosa ole kovin paksu.

Kankaan alkuperä on saaduista kangaskätköistäni. Se tuntuu tosi hyvänlaatuiselta trikoojerseyltä. Aplikoinnit ovat velouria Hannan kankaasta ja yksivärinen trikoo Triteksiltä. Vaaleanvihreästä on tulossa kovaa vauhtia yksi lempiväreistäni. Tämäkin näyttää tosi kivalta. Omalle tyttösellenikin voisin ottaa tämän. :) 

Sammakon toinen etujalka on irtonainen. Hauska yksityiskohta, eikä edes kovin kummoinen ompelusuoritus muuhun aplikointiin verrattuna. 

Niskaan sisäpuolelle ompelin vielä koristemerkin

Mukavaa viikonalkua! :)
-Teri 
4 kommenttia:

  1. Ihana sammakko ja tosi kivat värit paidassa.

    VastaaPoista
  2. Hieno sammakko, erityisesti tykkään tuosta irrallaan olevasta kädestä.

    VastaaPoista
  3. Kiitos kaikista kommenteistanne! :)

    VastaaPoista

Jätähän viesti, se ilahduttaa! :)