tiistai 1. toukokuuta 2012

Kai tämäkin on kesäksi... ja Tunnustus!

Heipä hei!

Nyt on toukokuu! Ihana kevään kuukausi, joka enteilee jo kesää! Hiirenkorvat puhkeavat ihan pian puihin, ja isot järvenselät vapautuvat jääkerroksestaan. Tykkään kovasti! :)


Sitten taas ompeluihin. Kun muut ompelevat lapsilleen kesäksi shortseja ja mekkoja, minulta valmistui tänään tyttöselle fleecepöksyt! :) Tuntui hieman hassulta ommella tällaisia lämpövaatteita, kun aurinko lämmittää jo kovasti ulkona. Nämä tulevat kuitenkin tosi tarpeeseen. Suomen kesästä ei koskaan tiedä, millaisia kissoja ja koiria taivaalta sataa. Mökillä viilenevissä illoissa lämmin vaate on kullanarvoinen.

By the way; Suomen kesän arvaamattomuuden pystyi tuntemaan hyvin vappupäivänä ulkoillessamme. Jäätävä tuuli teki olosta tukalan; kaipasin kovasti talvitakkiani! :) Kotiin päästyäni päätin heti ommella housut valmiiksi! :)
Mukavien raitapöksyjen kaava on OB 2/2007 -lehdestä. Sivusaumattomat housut valmistuivat naurettavan helposti. Resorit lisäsin muutoksena kaavaan. Koko noin 86 cm. Reilua kokoa, mutta väliasu saa sellaista ollakin.
Tässä vielä yksi kuva, jossa housut käyttäjänsä päällä. Huomaa hienot tumput, jotka samaa väriä! :) Neiti tykkää pukea lapasia ja villasukkia käsiinsä. Nyt ne pääsivät sitten kuvaan. Lapaset tein joskus viime syksynä tytölle. 

Lopuksi vielä ihana juttu. Olen saanut ensimmäisen tunnustukseni Eveltä! Kiitos Eve!! :) 
Ihanaa, kun joku minunkin juttujani lukee. <3 (Kiitos teille kaikille mahtaville lukijoilleni!)

 Vastailen tähän tunnustukseen paremmin myöhemmin, kunhan saan valittua blogit, keille sen haluan antaa eteenpäin. Liebster tarkoittaa "rakkain" tai "rakastettu", mutta se voi tarkoittaa myös suosikkia. Liebster palkinnon ajatuksena on saada huomiota blogeille, joilla on alle 200 seuraajaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän viesti, se ilahduttaa! :)