keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Testailua ja kokeilua

Noniin... olen siis aloittanut blogini. Ulkoasu ja sisältö kaipaavat kovasti hiomista vielä. Linkitin ensimmäisen arvontakuvan äsken. Hih, osasinpa! :) Tanttarallan blogissa on siis arvonta, johon osallistuin. Nyt pitäisi alkaa siirtää kuvia tänne blogiini. Kokeillaanpa...

Harjoituskappaleita

Tämä ensimmäinen kuva on harjoitusasu, johon kokeilin ensimmäistä keraa monenlaisia juttuja. Asu ei suinkaan ole ensimmäinen lastenvaateompeluni, mutta aloitetaan silti tällä. Kaula-aukon kanttaukseen olen oikein tyytyväinen. Ensimmäiseksi kerraksi onnistui tosi hyvin. Sydänaplikaatiot olivat myös harjoitusta. Tein ne ilman mitään ohjetta ja ilman tukikankaita! Jälkikäteen ajatellen ohjeisiin perehtymisestä olisi hyötyä, kuten olen sittemmin aplikaatioita tehdessäni huomannut. Paita olisi mukavamman näköinen ilman sydämiä, mutta toisaalta hyvä näin. Housujen resori on melkoisen ohutta lirua, eikä siksi kovin hyvää. Oranssi resori onkin paljon tukevampaa. Vaatteiden koko on 74cm. Paitaa ja housuja on käytetty kyllä paljon! :) Tein tämän asun jo monta kuukautta sitten.

Olen tehnyt aiemmin pipoja, tumppuja, muutamat housut ja paidat, unihaalarin, tunikoita. Laitan niistä kuvia, kunhan ehdin.

Mukavia talvipäiviä! Mittari näytti aamulla -34 astetta pakkasta. Nyt päivällä pakkasta on enää -27 astetta! Huimaa. Ei paljon ulkoilla 1v neidin kanssa. Ihanaa, kun on talvi ja kunnolla pakkasta!

Teri :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän viesti, se ilahduttaa! :)