perjantai 10. helmikuuta 2012

Pikkuinen veturi puksuttaa unimaahan!

Ennen joulua syntyi tällainen junalakana. Minusta on kangas on aivan mielettömän ihanaa ja sopii mitä mainioimmin takaamaan pikkumiehelle mukavia unihetkiä. Kankaan löysin kerran Eurokankaasta, ja pitihän se mukaan napata. Tuolloin itselläni ei ollut vielä lapsia, eikä tainnut olla kummilapsiakaan silloin vielä. Taisivatpa tosin olla jo haaveissa, kun kerta lastenkankaita ostelin! :) 
 
Junakankaasta päätin tehdä kummallekin kummipojalleni pussilakanat joululahjaksi. Valitettavasti otin kuvan vasta siinä vaiheessa, kun jo olin taitellut ja pakannut lakanat lahjapakettiin käärimistä vaille. Siksi tässä ei näy kaikkia ihania erilaisia junia, joita kankaassa on. Muutama nyt kuitenkin. Kuosi on selkeä ja kuvat ovat suuret. Vaikka lakana on värikäs, on se kuitenkin hillitty. Juuri minun makuuni. Toivottavasti pikkumiehetkin ovat saaneet makoisia unia katseltavakseen niiden alla! :) 
Meidän oma neiti pitäisi vihdoin ja viimein siirtää omaan huoneeseensa nukkumaan. Sitä on venytetty ja pitkitetty ihan liian kauan vaikka minkälaisten syiden vuoksi! Siirto on jännittävää sekä vanhemmille että pikkuneidille itselleen. Haluaisin löytää neidin huoneeseen ihanat verhot ja jotain muuta kivaa, josta typykkäkin olisi innoissaan. Liikaa tavaraa en halua hamstrata tilanpuutteen ja nurkkiin kertyvän turhan roinan vuoksi, mutta jotain kivaa lapsekasta huoneeseen haluaisin. Olisiko kertoa hyviä ehdotuksia?? Otan mielelläni vastaan vinkkejä! 

Olen tuumaillut tekeväni lippusiiman kattoon, jossa on erivärisiä kolmionmuotoisia lippuja. Se saattaisi olla kiva, vaikka toisaalta liput voivat näyttää hassuiltakin. Jätetään siis harkintaan. Lisäksi haaveilen valkoisista matonkuteesta virkatuista koreista, johon voisi laittaa leluja. Ainoa ongelma on, etten saa itse virkkaamalla ja neulomalla aikaiseksi mitään! Kunnioita kaikkia ihmisiä, jotka kutovat tai virkkaavat! Koreja toki voisi löytyä ostamallakin, mutta omatekemissä koreissa olisi oma juttunsa. Saapi nähdä millainen tulee, pysynkö suunnitelmissa vai muutanko kaiken ihan täysin... 

Tapaamisiin taas! 
-Teri 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän viesti, se ilahduttaa! :)