perjantai 17. helmikuuta 2012

Ihania uusia kankaita!

Voih.. huokailen täällä ihastuksissani. :) Osallistuin ensimmäistä kertaa kankaiden kimppatilaukseen Saksan maalta. Nämä ovat siis Michas Stoffeckelta. Seitsemän metriä kauniita kankaita! Ensituntuma sormissa tuntuu oikein mukavalta hypistellessäni näitä. Sydämiä, tähtiä, kruunuja, palloja... 
Tilasin siis niin sanotun salaisen kangaspaketin. Toisinsanoen edulliseen hintaan vähän sokkona saatu paketti. Etukäteen oli tiedossa vain metrimäärä, laatu, hinta ja "sukupuoli" eli kankaiden värimaailma. Ei ole vaikea arvata, kumman sukupuolen kangaspaketti tämä oli! Kyllä vain, tyttöpaketti. :) Minusta oli tosi mukavaa, että mukana oli myös sinisävyisiä kankaita. Varsinkin tuo turkoosipohjainen ja tumma violetti tähtikangas ovat ihania. Punaisista suosikkini on tuo vaaleanpunainen kangas valkoisilla tähdillä. Ihana! :) 

Näistä kuulette varmasti myöhemmin, mitä olen saanut aikaan. 

Kankaiden ostaminen on kyllä tosi vaikeaa. Niitä tuntuu kertyvän aika paljon kaappeihin. Kauniita kankaita kannattaa ostaa tarjouksista, alennettuina, nettikauppojen postikuluttomuus-kampanjoista ja nettikaupoistakin isompia määriä kerrallaaan postikulujen pienentämiseksi. No, tästähän seuraa, että kankaita ostaa yli sen hetkisten tarpeiden. Toisaalta kankaita voi olla kaapissa, mutta silti sieltä ei löydy juuri sitä oikeaa kangasta, kun sitä tarvisi. Näin kävi juuri tänään. Olisin tehnyt pikkuneidille uudet housut, jotka hän oikeasti tarvitsisi. Usein en ompele akuuttiin tarpeeseen, vaan varastoon, ja kivoja juttuja. No, tänään olisin ommellut tarpeeseen, mutta kaapissa ei ollut yksiväristä trikoota, josta ne pöksyt olisin tehnyt. Voih.. Oravanpyörä pyörähtää jälleen; ei siis auta kuin hamstrata lisää kankaita. Seuraavaksi tarvitsen yksivärisiä trikoita. Toivottavasti tämä ei lähde lapasesta! :) 

Nyt lähden pesemään noita kankaita.... heippa!  
-Teri 

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva paketti! Jäämme siis odottamaan mitä saat näistä aikaan :)

    VastaaPoista
  2. Tykkään myös! Katsotaan... katsotaan, mitä näistä keksin! :)

    VastaaPoista

Jätähän viesti, se ilahduttaa! :)