torstai 20. maaliskuuta 2014

Kissanpoikasia :)

Löysin sattumalta ja etsimättä mukavan näköistä Hello Kitty- kangasta. En todellakaan tiedä, onko tämä ns. "aitoa" kitty-kangasta, mutta eipä sillä oikeastaan väliä. Neiti otti ilolla vastaan kissimirrinsä ja pienempikin halaili kissoja siihen malliin, että hänelle pitänee keksiä loppupalasta jokin vaate. Isompi on monesti ihaillut Hello Kitty paitoja, kun olemme kaupassa käyneet. En ole löytänyt (en ole etsinytkään) mitään omasta mielestäni kivaa paitaa, joten ostamatta on jäänyt. Ilahduin siis, kun tämä kangas tupsahti vastaan. 

Peruspaitahan siitä valmistui. En ole varmaan koskaan tehnyt paitaa yhtä nopeasti kuin tämän! Kaava oli valmiina, enkä tehnyt mitään erikoista, en yhtään muutosta enkä miettinyt hetkeäkään mitä teen. Leikkasin, ompelin ja päättelin, siinä se. Pienemmän päiväunien aikana valmistui. Isompi leikki kankaan leikkuujätteillä ja odotti ihmeen kärsivällisesti paitansa valmistumista. Taisi olla mieluisa ja odotettu! :D Neiti valitsi itse nauharasiastani kukkanauhaa, jota hän halusi koristeeksi paidan sivusaumaan. 


Vaikka monet äidit Hello Kittyä inhoavatkin, niin minusta on hauska ilahduttaa lasta. Jos hän siitä tulee iloiseksi, käyttäkööt kissanpentupaitaansa! :) 


Ilahduttavaa päivänjatkoa sinullekin! :) 


4 kommenttia:

  1. Hieno paita! Meilläkin mennään vaatteen käyttäjää miellyttävillä kuoseilla ja väreillä, heti kun lapsi osaa itse mieltymyksensä ilmaista, ei sillä ole väliä tykkääkö äiti, mutta plussaahan se on jos kumpaakin miellyttää! :)

    VastaaPoista
  2. Parastahan on se, että vaate on käyttäjän mieleen :) Hieno pikaompelus!

    VastaaPoista

Jätähän viesti, se ilahduttaa! :)