tiistai 21. tammikuuta 2014

Ei kahta ilman kolmatta...

Niinhän sitä sanotaan, että ei kahta ilman kolmatta. Kaksi hupparia olen jo aiemmin esitellyt, ja nyt esittelen siten sen kolmannen.. tai oikeastaan ensimmäisen. Tämä oli siis ensimmäinen Beagle boy- hupparin kaavalla tehty huppari. Mietin kyllä kovasti jossain vaiheessa, että miksiköhän olen tällaisen retrokuosisen kankaan ostanut, mutta valmiina vaatteena tämä on ihana! Majapuun neulos on mukavan tuntuista ja lämpöistä. 

Kamomillaheppakuosi on tosi tyttömäinen ja tämä oranssi sopii kuosin luonteeseen hyvin.
Kovasti tätä on kyllä pidetty ja tykätty.

Vuoritettu hiippahuppu, alareunan kanttaus, ja pitkät hihansuuresorit...
Siinä kait ne isoimmat muokkaukset.
No, kuvista näette millainen tuli. :)
Vähän meinaa olla paita rutussa neidin päällä, mutta haitanneeko tuo. Hihoissa on pitkät resorit, ja ne ovatkin olleet melkein aina taitettuna kaksinkerroin, kun pusero on käytössä. 

Hupun vuorikangas ei näy kuvissa kovin hyvin, mutta oranssiraidallinen trikoo siellä on. Aivan samaa väriä kuin muu huppari. Löytyipä vielä omista kätköistä, ei tarvinnut uutta ostaa tätä varten. (Hyvä niin, että kangasvarastot vähän vähenisivät!)

Oikein mukavia pakkaspäiviä! Me ainakin toivotaan, että pakkaset jatkuvat. Kunnolla vaan vaatetta päälle, niin ulkonakin tarkenee hyvin olla. :) 13 kommenttia:

 1. Nätti huppari, tuo kangas on niin ihanaa! :)

  VastaaPoista
 2. Tämä on ihana ja pirteästä kankaasta ommeltu :-)

  VastaaPoista
 3. Ihana huppari <3 Sekä kuvissa että livenä. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kovasti kaikille! :) Tämä mun bloggeri on jotenkin hassu, kun en voi jättää jokaiselle omaa "vastaa" kommenttia! Hmp. Jos joku osaa mua siinä neuvoa, saapi kertoa. :)

  Nonii, mutta kiitos Manda ja Kanneli!
  Smirge: Hauska juttu, kun törmättiin livenä ja vielä sit täällä virtuaalimaailmassakin! :) Kiva, kun tulit vieraisille blogiin! :)

  VastaaPoista
 5. Oih, ihanat oranssit hepat! Nätti huppari, olen itse ihan hulluna hiippahuppuihin :D
  Ps. Tuohon kommentteihin vastaamiseen: Valitse bloggerissa ollessasi "asetukset" -> "tekstit ja kommentit" ja sielä kommenttien paikaksi "Upotettu". Silleen toimii ainakin omassa blogissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa Hannariina; nyt tämä onnistuu, että pääsen vastaamaan jokaiseen kommenttiin erikseen. Kiitos kovasti vinkistä! :) ja kiitos kehuista myös :)

   Poista
 6. Soma. Kelpaisi täti-ihmisellekin, pakkanen kun paukkuu lähellä -40... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisköhän täti-ihmiselle sitten kokeilla tehdä oma huppari.. hmm. Uskaltaiskos, en tiedä enkä lupaa. Pitää harkita (ja etsiä ensin hyvä kaava) :) Vedä toisetkin villasukat odotellessas jalkaan! :)

   Poista
  2. Niin, jos mä nyt oikean tyypin sieltä tunnistin, oletettavasti joo. :)

   Poista

Jätähän viesti, se ilahduttaa! :)